vrijdag 31 oktober 2008

Dinner Time op de Pool


De dames zijn de hele dag druk geweest met de kleintjes dus mogen de papa's voor het eten zorgen..! Er is genoeg, daar kon ik zelf mooi voor zorgen. Dit zijn de groen/gele breedbek forellen en die komen ook alleen maar voor op deze Pool. Ook is er genoeg "groente", goed voor de kleintjes....Dus "dinner time op de pool"....
Bergen, lucht,forellen en schotsen zijn van Stampscapes. IJsberen zijn van Sirius Hobby.

zaterdag 18 oktober 2008

Tweeling


Deze keer een "sweet sheet" van I brake for stamps gebruikt. Ik ben begonnen met het meisje in het midden, daarna het poortje, moeder en bomen. Maar links bleef het wat kaal, dus vandaar: tweelingen. De bomen zijn van Stampinback, de vlinders ook. De poes is een um dus merk onbekend.
Alles weer ingekleurd met Distress en de fantastix. Behalve de vlinders, die heb ik met glitterpennen ingekleurd.

donderdag 16 oktober 2008

Pool beren


Na een goede maaltijd is het altijd heel prettig om even te rusten. Daarom zijn deze Poolberen er ook eens lekker voor gaan liggen.
Maar ze worden bedreigd, niet door een ander dier maar omdat de Poolkap smelt en dan komt er minder ijs vandaar de schotsen (Craced Earth). De rosten hebben nog wel iets begroeing een beetje kleur is nooit weg. Cracet Earth, rotsen en lucht zijn van Stampscapes. De Poolberen van Sirus Hobby. Ingekleurd met Distress en de fantastix.

zondag 5 oktober 2008

Een A4.....met Oosters


Deze kaart is inderdaad een hele A4. Speciaal gemaakt voor Angelique Keijzers, zij is alijd helemaal weg van scenery dus ja dan is de keuze niet zo moeilijk. Angel verwend mij altijd met prachtige werkstukken gemaakt met de techniek: Pergamano. Dus mag ze nu zelf ook wel eens worden verwend.
De lucht, vogeltjes, huisjes en water zijn van Stampscapes.
De grote geisha is een um dus onbekend.
De kleine zittende geisha en die prachtige blommen zijn van Stampinback.