maandag 31 oktober 2011

Indianen

Maar niet alleen mannelijke Indianen, ooo nee want ik ging even op bezoek bij een “oude” vriendin: Wilde Bloem. En tsja haar naam zegt al iets van haar, wild is ze en ze trekt zich nergens iets van aan. Ze is verloofd, wil niet trouwen voor ze een LAT relatie hebben gehad, jemig nog aan toe haar verloofde echt over de “rooie”. Maar ze heeft ook een heel lief klein jongetje ontmoet, woont niet ver weg alleen is geen Indiaans jongetje, hij woont op een ranch ......

Zij vindt dat je best vrienden kunt zijn, ja ik ben dat helemaal met haar eens. Dus heeft ze hem even voor me geroepen, hij was gelukkig in de buurt en ja hoor hij wou wel een liedje voor ons zingen, ook had hij zelf een gitaar ooo wat lief allemaal. Hij zong zich de longen bijna uit het lijfje maar klonk heel goed ook. Maar wowiee daar kwam het grote opperhoofd ook al aan, hij had gehoord over die LAT relatie, wou daar niets van weten natuurlijk maar nee hoor daar maakte Wilde Bloem zich niet druk over. Ze trok voor mij even haar mooie en vrouwelijke outfit aan voor deze foto.

je ziet die twee tipi’s op de achtergrond, die waren voor haar en haar verloofde. Maar die andere dan? Die is voor het jongetje, als hij eens bij hun wil logeren dan kan hij daar slapen, toch heel lief...En ja ze heeft een soort stok, met opzet op de kop gezet omdat ze nu eenmaal zo is...haha. En nu zie je ook heel, heel duidelijk dat die verloofde heel boos is, over de rooie gaat en zich verwijdert want ja dat opperhoofd.....daar wil hij natuurlijk geen ruzie mee. Wilde Bloem? Die blijft rustig zitten, jongetje zingt heerlijk door en vindt alles wel goed.

Normaal loopt Wilde Bloem ook in een broek, is ook niet goed en ook daar zal over gesproken worden en dan nog eens ....opmaken?? Oké als de mannen op oorlogspad gaan dat is heel anders, jaja vinden zij maar zij heeft mooie rode lippen, ogen zijn ook opgemaakt dus ...kom maar op denkt ze, ik heb mijn leven en dat blijft mijn leven. Een zeer geëmancipeerde Indiaanse vrouw dus, zeker eentje waar ik heel goed mee kan opschieten. Ook heeft ze twee gekko’s als huisdieren, of beter gezegd, als tipi-dieren.

De zon komt net op en het lijkt een mooie dag te worden maar nee ik ben niet gebleven, dat gesprek moeten ze samen maar hebben. Volgende keer hoor ik wel hoe alles is afgelopen maar ik denk dat zij toch haar zin wel krijgt, ze is altijd al zo geweest en zal ook zo wel blijven...

Zon en vogeltjes zijn van Stampscapes
Tipi achter Wilde Bloem is van Stampinback
Jongetje is van Sutterstamps (geloof ik)
Twee tipi’s en opperhoofd zijn van SU
Gras is van de Stempelwinkel
Rest is overgenomen dus onbekende ummen


De kaart is een A4.

2 opmerkingen:

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Hallo Fenny, pracht verhaal weer en het stempelwerk is geweldig. A4 ...super!

groetjes, Alie :-)

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige scenery heb je weer gemaakt fenny.

groetjes karin