zaterdag 12 februari 2011

Blind Date

Laatst zat ik te mijmeren over mijn "onbezonnen daden in mijn jeugd", er kwamen nogal wat herinneringen naar boven maar eentje wou ik toch laten zien. Mijn eerste en heel zeker weten laatste blind date. Een kennis van een kennis van een kennis die had een vriend en die had weer een leuke vriend die wel eens met mij uit wou. Nou ja, waarom niet?? Dus 1 van mijn mooie auto's gepakt, daarmee naar de "jurken-maakster" en een bijpassende jurk laten maken. Met hoed uiteraard en er werd nog een parasolletje bijgeleverd ook.....wat wil een mens nog meer? Niets want ik zag er puik uit dus op stap die avond.


Oo zeker mijn huisdieren wel mee genomen, zie je strakkies wel. Zo ook Gentlemen Jim, chaperonne moet er zijn toch? Ook was me verteld dat de vriend een zeer aparte manier van reizen had. Jaja ik heb zitten vissen, auto, motor of .....?? Nee niets van die dingen maar wel heel apart en ik moest dan ook heel goed om me heen kijken. Prima dan maar koekeloeren en zien wat het werd. We hadden aan het strand afgesproken, bij de vuurtoren dus mooi in het licht zodat alles van verre te zien was.
En daar stond ik dan, helemaal opgetut en maar wachten en wachten. Er kwam niemand aan dus klom ik op een hoop rotsen, hele klim met die schoenen maar nog zag ik niets......Waarom niet? Ik zal het laten zien:
Ooooooooo jemig nog aan toe, komt die vent op een kraanvogel aangevlogen. Ik schrok me lam zeg. Ja een kraanvogel is mooi, ja je wenst iemand 1000 jaar veel goeds maar erop vliegen?? En dan met mijn outfit?Ook heb ik de figuur eens goed bekeken, wat een puntbaardje brrr moest er niet aan denken dat hij me een zoen zou geven en dat ding onder die kin me zou kriebelen. Jakkes de rillingen lopen me nog over de rug. Goed de paardenstaart kan en kon ik mee leven maar de rest? Dus heb ik de schildpadden gepakt, achter in de auto gezet. Eentje was natuurlijk alweer aan het weglopen, koppie zie je dan ook niet meer die was te ver weg. Andere was iets braver en bleef mooi bij de auto. Gentlemen Jim rende achter me aan, hupste ook in de auto en ik ben met een rotgang er vandoor gegaan.Nu denk ik, misschien had ik heel wat wijsheden kunnen leren maar .....?? Goed niet door gegaan maar wel wijzer geworden: Geen blind dates voor deze dame.....hahaha.


Bomen, huisjes, zee, rotsen, paadje voor en achter de auto zijn van Stampscapes.


Vuurtoren, Gentlemen Jim en schildpadden zijn van de Stempelwinkel.


Rest weet ik niet......

2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

je hebt erweer een heel mooi verhaal van gemaakt fenny.
je kaartje past er heel goed bij, of net andersom.

groetjes karin

Jetske zei

En of je gelijk hebt, Fenny! Ik zou ook niet achterop die vogel gestapt zijn....

Groetjes,

Jetske