vrijdag 6 mei 2011

Familie dag

Eens per jaar hebben we een familie reünie, soms meer een ruïne maar ja wat wil je met zo'n familie.....Oo heel gezellig altijd, we gaan naar 1 van de eilanden waar we allen graag zijn en daar blijven we dan een paar dagen of een week maar net hoe het uitkomt. Dus ook nu ben ik in mijn privé jet gestapt om eens te kijken wie er allemaal al zijn. Sommige komen vroeger en anderen weer op het laatste moment. Gelukkig waren er al een paar dus kan ik jullie dat effies laten zien en natuurlijk aan jullie voorstellen:


Maar goed: Rechts is mijn broer Edgar, oo zeker hij noemt zich heel graag Poe en ja natuurlijk noemen wij hem Poe-Poe... Ach hij is heel lief alleen ja misschien vinden jullie wel dat hij zich wat vreemd kleed, wij zijn er al aan gewend. Hier kijkt hij behoorlijk ernstig maar kan ook wel lachen .....ehh ja soms wel. Zijn "gezegde" die hij heel vaak gebruikt heb ik er maar bij gezet want daar slaat hij je tientallen keren mee om de oren. Ook niet erg, alles went behalve...... een vent?? LOL.

Dan mijn oudere zus heet Greta en haar noemen we Grota..........hahaha want ze is groot in alles dus ook haar hart is groot. Grote monde, groot lijf en dan....dunne beentjes. Maakt niets uit, zij is ook heel lief maar houdt wel van commanderen. Ze noemt het zelf delegeren, jaja wij weten er altijd wel een draai aan te geven toch? Ook nu staat ze weer iets te gillen naar iemand die nog wel aan de beurt komt. Ooo zij dacht dat we gingen zwemmen maar met z'n allen in dat kleine vijvertje zagen we niet zitten maar ooo nee hoor mijn zus zal zich er niet vanaf laten brengen: die hopst wel in het water. Ook goed, alles mag.

Mijn jongere zus Ballie (kan het niet laten Ballie......) , mooie rode jurk aan en oo zo sierlijk. Ze is ook danseres en/of ballerina en volgens mij doet ze niets anders dan dansen. Ik denk dat ze zelfs in haar slaap nog danst dus als we er een week zijn ga ik dat eens goed in de gaten houden. Ook zij is heel lief, alleen haar passie is dansen en tsja ook dat houd je van de straat maar uit de kroeg?? Geen idee waar ze allemaal danst, yep ga ik haar ook vragen want daarvoor komen we bij elkaar. Even heerlijk bijkletsen.

Oo ja dan komen we bij mijn kleine broertje Ron maar...gaan we weer: wij noemen hem Runnie, klein is'tie wel maar niet zo heel jong meer als lijkt. Alleen hij is klein gebleven, volgens mij slijten zijn benen en is hij daarom niet zo groot want hij holt, holt en holt. Is ook wat bang voor die zus met grote mond dus denkelijk zet hij het hier ook weer op een lopen omdat zij weer staat te mekkeren. En als ze het nu meende maar dat is niet eens zo.....Mijn broertje en ik zijn beide klein, alleen ik hol niet ben gewoon niet langer geworden en neeee ik sta niet op deze 'foto'.

Ons paars meisje met de naam Angel heeft geen bijnaam. Soms wil mijn kleinere broertje het lekker in het Nederlands uitspreken en .......dan krijgt hij wel eens een mep met een vleugel. Want ze studeert voor engel en heeft zich dan ook al vleugels aan laten meten. Ze is ook nog heel jong en ook nog klein en zeer teer, zooo lief. Rustig is ze ook, vliegt soms wat rond, landt soms wat ongezond en verder zit ze graag in het zand. Is gelukkig voor niemand bang want ja zij kan haar vleugels uitslaan wanneer ze wil en een lekker tochtje door de lucht maken.

Net toen ik was geland kwam er ook nog een zus aangevlogen, nehee geen engel maar wel een aparte hoor. Deze keer kwam ze verkleed als zeemeermin en vloog ze helemaal niet op een vis.....nee echt niet. Ze had haar privé jet gewoon omgebouwd en ja haha nu lijkt het op een vliegende vis. Alleen hoe ze dan op die jet zit?? Geen idee dat moet ik dus ook nog uitvinden, wordt nog een drukke boel ......


Hoezo graag opvallen??? Zij dus wel en ik moet zeggen dat we eerst ook verbaasd keken maar toen we onze lieve zus herkenden knikten we allemaal: Tuurlijk is het onze 'Opvallerientje'. Haar echte naam is Valerie maar zo langzamerhand kennen jullie nu wel onze gebruiken.

Fijn dat jullie even meekwamen en als jullie meewillen volgende week of iets later is geen probleem hoor, als ik maar ergens kan landen met de jet pik je je zo effies op. Alleen even wennen aan mijn familie zal het zeker zijn.

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

wat heb je toch weer een mooi schilderijtje gestempeld fenny.
en weer zo'n leuk verhaal erbij.
een prachtig kaartje.

groetjes karin

Elizabeth zei

Schitterende creatie!! Hoe krijg je het allemaal weer bijelkaar gezocht. Je verhaal erbij is weer zoals altijd prachtig.

Gabi zei

Dein Blog ist ja wohl der Knaller. Deine Sachen sind einfach toll. Voll mein Geschmack. Wo hast du all die schönen Stempel her??
LG
Gabi