woensdag 14 maart 2012

Hemelse taferelen


Een kaart gemaakt voor iemand die van "Hemels" houdt...... En toen kraakte het wel even in mijn bovenkamer want ja .....hemels? Dus zoals gewoonlijk er maar weer wat op los gefantaseerd. Het is een A4 en mijn scanner wil maar 1 zijkant laten zien wat gemat is.......nee niet zo heel hemels van dat ding.
Maar oké, mijn fantasie is: Hier is het hemels, je kan er vleugeltjes krijgen maar hoeft niet omdat je ook zomaar kan vliegen, zoals het lieflijke stel op het paard. Natuurlijk zijn er ook luchtkastelen, dit is er eentje van. En mijn grote fairy wou ook wel een prins op een paard, zat daar met Gentleman Jim over te praten en ook met de altijd aanwezige relatie bemiddelaar Lola, die zich graag op een slak laat vervoeren. Een beetje langzaam maar ze komt er wel. Zeker is er een trol bij komen staan, apart kereltje omdat hij altijd zijn huisje meeneemt: de twee paddenstoelen. Nou ja ieder heeft recht op een beetje vreemd te zijn nietwaar?

Maar ergens vloog die kleine fairy en zag de grotere wat bedrukt kijken, dacht: Kom ik ga even een praatje maken maar wow ze moet nog leren landen want ze kwam terecht in de bosjes wat haar vleugeltjes deed scheuren.....ach, ach nog een probleem erbij. Maar even naar de vleugelmaker en dan is dit zo weer gefikst. Ze hebben nog uren en uren zitten babbelen over ‘mooie prinsen’, maar nee die kwamen niet overgevlogen jammer genoeg dus nog effies geduld lieve dames. Toch komt het wel goed, dat weet ik zeker want er zijn genoeg mooie prinsen in het hemelse gebied, misschien waren ze aan het houthakken? Geen idee want door de bomen zie ik het bos niet meer laat staan een prins.
Stempels:
Lucht, gras en bomen helemaal achter zijn van Stampscapes
Grote fairy, Gentleman Jim, kikker op slak, trol, kasteel en paard met lovers zijn van De Stempelwinkel
Fairy met kapotte vleugels, bomen met rosten (links vooraan), en de bladeren om de lucht zijn van Stampinback
Gestempeld met Stazon en Distress.
Ingekleurd met Adriondack makers en ook Distress.
De witte stipjes heb ik gemaakt met de Posca pen, zo krijg je het idee van allemaal madeliefjes.....ehh hoop ik.

2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

je hebt erweer een mooie kaart van gemaakt fenny.

groetjes karin

Alie zei

Jeetje wat zijn ze toch mooi allemaal.
Geweldig hoor