dinsdag 16 augustus 2011

Luchtkasteel

En daar ging haar mooie prins op het witte paard, net een heerlijke ontmoeting gehad met veel...amore. Dus zat deze lieverd al hele luchtkastelen te bouwen, waarom ook niet? Haar prins was helemaal in zijn mooi riddertenue en dat vond ze toch oo zo mooi, dus keek ze hem verlangend na. Want hij had zeker laten weten dat hij haar wel “zag zitten” (nehee niet letterlijk), zij was helemaal al weg van hem en vooral als hij in dit pak tevoorschijn kwam vond ze hem toch echt een “lekker ding”. Ja, dat heeft ze me verteld.....! Ik kan er niet zoveel moois aan zien maar ja ik mocht zijn gezicht schijnbaar niet zien....haha. Haar dromen maakten haar blij, heel blij dit was precies wat ze wou en hoopte ook dat het zou gebeuren alleen ......



Tot.......ze iets zag wat haar nu niet direct heel erg blij maakte. Ach, ach een kleine fairy was geland, haar vleugeltjes waren stuk en ja daar zat ze dan heel triest te zijn. Maar die grote fairy wist heel goed hoe haar prins was: Heel erg behulpzaam en wou dan ook altijd graag mensen/fairy’s helpen. Ja, een goed en fijn karakter maar toch kwam er een klein biettie jaloezie in haar op. Ze had zich voor deze gelegenheid dan ook heel erg opgedoft, mooie kleertjes aan, vleugeltjes gepoetst en een beetje verleidelijk erbij zitten kon ook geen kwaad, dacht ze.


De prins zette koers naar die kleine meid, en ja zeker zij vertelde hem wat er was gebeurd. Ze was in een windvlaag terecht gekomen, vleugeltjes konden daar niet tegen dus net op tijd goed op de grond terecht gekomen. De prins heeft haar meegenomen naar de stad om een vleugel-kledingmaker te vinden. Oo zeker is dat allemaal waargenomen en tsja dan wat? Het luchtkasteel was al gebouwd, ze liet het dan ook lekker staan. Alleen haar escorte, die twee trollen, die keken ook niet zo heel blij. Zij gaan nooit mee als ze niet onder een grote bloem, plant o.i.d. kunnen staan. Willen dus niet opvallen denk ik. Hoe dit af is gelopen? Geen idee, geen tijd genomen om daar op te wachten, ze zullen het wel eens worden hoop ik en ja dan hoor ik het wel....denk ik. Dan zullen ze gaan trouwen, een echt kasteel gaan bewonen en nog heel lang en gelukkig leven.....!


1 opmerking:

KarinsArtScrap zei

zoals ik al zei, schitterend gemaakt, met een prachtig verhaal.

groetjes karin