zondag 14 maart 2010

Oudjes feestje


Zoals ik al eerder heb gezegd, binnen kort feest. Maar ja ook in onze buurt wonen echte oudjes. Die vinden onze feestjes niet zo leuk, eten is niet lekker, muziek te luid en ga maar door. Dus ja zeker gaan zij dan altijd eerst hun eigen feestje bouwen.
Je ziet het: het zijn echte oudjes. Voor zie je een oudje die lang, heel lang butler is geweest. Daarom brengt hij nog steeds "lekkers" langs. Ooo ja ze houden van spinnen...jakkie bah. Degene die het aangeboden krijgt gaat nog niet zo lang op deze manier door het leven: toch maar even een cape om?? Zeker, zijn turtle meegenomen: heeft gelijk ook dezelfde kleur gekregen als zijn cape.
Verderop zie je een man staan: Heel duidelijk te wachten op?? Zijn vrouw natuurlijk, het duurt en duurt weer zo lang. Opmaken moest ze nog "even", dat even duurt wel erg lang...!!
Dan de anderen, rondom het feestvuur. Nee die gaan niet wachten, dansen al om het vuur heen....wel dichtbij maar oké dat moeten ze zelf maar weten. Het motel? Ja dat dient voor hun allen, als ze een nacht niet alleen willen zijn of even onder de "pannen" willen verder feestvieren: alles kan daar. Sommigen willen liever blijven waar ze zijn, tumbstones zijn ook daarvoor.
Juist omdat ze graag spinnen eten lokken ze die natuurlijk ook op een bepaalde manier naar hun toe: geen idee hoe want ooo nee dat doe ik dus niet. Het was wel aardig gezellig maar nee lang ben ik niet gebleven: spinnen ..!!!
Oké de stempels:
Boomtak = Stempelwinkel
Web + spider = Cherry Pie
Bates Motel = Cherry Pie
Skeleton = Cherry Pie
Tombstones = Cherry Pie
Big sas eyes = Cherry Pie
Sid the Skeleton = Enchanted Ink
Grass set = Encanted Ink
Dansende skeletten = de Stempelwinkel
Grass set = Sutterstamps
Campfire = Sutterstamps
Alles is ingekleurd met heel, heel veel Distress en ja ook met de nieuwste kleuren.

2 opmerkingen:

Liisa zei

Hallo! (Sorry kann kein Holländisch) - echt super Karten machst du! Die sind eine Freude zu sehen :) Weiter so!
Liisa

petrasart zei

Deutsch verstehen kannst Du aber? )hoffe es...könnte sonst nur schlechtes Englisch anbieten *lach*) ... Danke für Deinen lieben Kommentar! Und den Sinn verstehen kann ich, nur selber schreiben / sprechen...das kann ich nicht :-( Aber wir werden uns schon "verstehen" ;-)
Deine Karte mag ich sehr!!! :-))) Lieber gruß, Petra :-)