zondag 17 april 2011

Animal Party


Na een drukke week wou ik een rustig weekend, koffer gepakt en ook even de privé jet bijgetankt (wow duur is dat zeg). Daarna de lucht in om naar 1 van mijn buitenhuizen te gaan, niet een kasteel maar een boerderij met een paar dieren. Natuurlijk is er altijd ook iemand die op die dieren past maar ik wou nu effies genieten van de natuur en zeker ook van mijn dieren. Praatje maken, even knuffelen ach jullie kennen het wel....Gisteravond aangekomen, heerlijk geslapen en vroeg uit de veren.

Ik zag dat de zon zijn best deed om boven de horizon uit te komen, yep dat wou en zou ik natuurlijk ook buiten zien en snel dan maar naar buiten........Goeie genade zeg wat een lawaai hoorde ik, nog niet eens in de gaten wat en door wie dat werd gedaan maar ik deed een paar stappen om meer te kunnen zien...Wow werd ik haast ondersteboven gereden door een maffe dingo op een fiets. Echt wel....! En ik maar denken dat ik niet goed wakker was maar nee hij was er echt omdat hij luid en duidelijk schreeuwde: Kijk dan ook beter uit muts die je bent........!! Nou moe.

Daarna riep de giraffe me, heerlijk lachend en eigenlijk me wat uitlachend zei hij: WAT doe jij nu zo vroeg uit bed?? Daarna lachte hij nog eens luid en duidelijk om zijn vermaak heel duidelijk te maken......jaja leuk en lekker rustig allemaal. Dus ik zei: Ik kwam voor de rust, jullie en de natuur. Nah hij zei: Wij zijn er maar we hebben vaak een feestje in de nacht, jaja tot in de vroege ochtend uurtjes. Nou dat was me wel duidelijk geworden dus. Pff, stond ik half versuft om me heen te kijken en ja hoor zag ik mijn kleine huisdier: de schildpad. Maar niet zijn gewone kleur, welnee heel anders hij was helemaal blauw en ja hoor ook dat was heel normaal, voor een feestje tutte hij zich altijd effies op.......duhh. En ook die lieve, rustige bramfoflimomino stond er ooo zo roze bij. Ook opgemaakt vroeg ik?? Jahaa zei hij, denk je dat ik zomaar naar een feestje ga?? Nee ik dacht al lang niets meer, helemaal niets........


Toen kwam de giraffe bij me en deed mij een heel goed voorstel: Ga lekker koffie drinken, zei hij, wij doen nog even wat kunstjes en daarna heb jij je rust meis. Goed idee.....heel goed. Dus op naar de koffie, later nog even bij mijn diertjes gekeken alleen die lagen dus helemaal voor pampus.......haha zeer drukke nacht gehad.

2 opmerkingen:

Myriame zei

Wat een leuke kaart;-))

KarinsArtScrap zei

je hebt weer een apart landschapje gemaakt fenny, met lekker veel kleurtjes en weer een tegek verhaal.

groetjes karin