maandag 11 april 2011

Indianen

Ooo zeker heb ik vandaag heel veel buiten gezeten, wow heerlijk weer en ja dan stoel naar buiten en genieten. Maar toch ook effies een kaart afwerken, eentje die ik al had gestempeld maar nog niet had ingekleurd. Ook even iets anders geprobeerd........altijd stempel ik op SB karton, nu eens op Chromolux en ja dat glimt wel maar ....misschien moet het wennen alleen ik ben zo gewend aan SB karton dus ik zie wel eens.

Nu eens naar het land der Indianen gegaan, even buurten bij Stille Maan. Lief meissie en altijd ben je er welkom, omdat ik laat kwam ja dan ga je ook later weg en het werd al donker dus Kleine Veder was nog niet thuis....aiii, hij moet voor donker binnen zijn anders zwaait er wat....haha ja zeker grote veren..!! Stille maan had al een vuurtje opgestookt, werd ook iets killer en eindelijk zagen we haar man aankomen. Geen buit, geen eten uit de supermarkt meegenomen zag ik wel en ooo het gezichtje van Stille Maan werd er niet vriendelijker op. Dus ben ik maar even gaan praten met Wijze Mand die voor zijn tipi natuurlijk weer mandjes zat te vlechten.
Je kunt nu wel zien dat Stille Maan niet enthousiast was, ehhh Kleine Veder die treuzelde weer eens om naar beneden te komen. Eerst het paard maar even laten drinken, tsja een hele goeie smoes natuurlijk...! Zeker heb ik ook een mooie mand meegenomen, nou ja gekocht natuurlijk maar ik ben wel zo slim geweest om niet te wachten tot Kleine Veder naar beneden kwam. No way......

2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

fenny hij is prachtig, heel leuk tafereel en mooie kleuren.

groetjes karin

Elizabeth zei

Wat een schitterend tafreel heb je weer gemaakt!! Prachtig die indianen en de kleuren. Je vorige creaties zijn ook schitterend.
Ik kijk wel steeds, maar heb regelmatig problemen met het geven van comments bij Blogger, dit ligt ws. aan onze verbinding.