dinsdag 15 november 2011

Kerst

Alhoewel ik niet veel kerstkaarten ga verzenden, nehee dit jaar echt niet, heb ik natuurlijk wel een paar gemaakt. En dit is niet mijn idee, zag het op een Amerikaanse lijst en vond het ooo zo mooi. Dus proberen? Ja, gewoon maar proberen en dat viel even tegen want mensen nog aan toe wat is dit klein.

ja zo wel leuk om te zien maar .......geef mij maar een A5/A4 daar kan ik meer mee.....hahaha. Gelukkig had ik het kleine huisje van Stampinback, dat vulde al leuk en ook die bomen rechts zijn van Stampinback. Verder ....?? Oo wacht effies, ik had het kerstsheet van KiCoStamps van vorig jaar en daar stonden die hertjes op. Die erbij en hier en daar toch iets groen gelaten. Ja zeker voor die hertjes. Ik heb er nog over nagedacht of ik ook sterren of witte stippen in die lucht moest maken, nu nog niet maar misschien later? Geen idee.......Geef maar een hint of tip als iemand het wel weet. Oo die bomen, ja die zijn bewerkt met mijn nieuwe uni-Posca markers, werkt super goed.

De rand van de eerste stans gekleurd met een gouden pen, goudkleurig is beter gezegd. En ach die arme diertjes zo in de sneeuw, maar ik weet dat die mensen die in het leuke huisje wonen ze elke dag voeren, anders kwamen ze niet zo dichtbij, jaja even heel slim van me.......nou ja slim? Schoot me zo te binnen ahum.


Daarna de tweede ovale stans erachter en nee niet afgewerkt met die heel beroemde kerst kleuren.

De laatste kaart staat de wens, wow fenny dat is slim want dat had iedereen al gezien meid. En ook wat sterren erbij. De sneeuw is van Aleene’s true snow, echte sneeuw dus maar gelukkig niet. Werkt wel leuk, en ook heb ik nog met glitter gewerkt, alleen dat is natuurlijk niet te zien. Ja het was leuk om te doen maar of hier nu veel meer van worden gemaakt door mij......?


Huisje, bomen zijn van Stampinback
Herten zijn van KiCoStamps
Tekst en sterren.....onbekend
3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

schitterend fenny, prachtig gemaakt.

groetjes karin

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat dapper van je om in het klein te werken...en het lukt ook nog he!! :-)

groetjes, Alie

Myriame zei

Wat heb je dit weer super gemaakt, een echt juweeltje!!!